2021. január 22. péntek Vince, Artúr

Orbán Viktor: a tudósaink elleneznek mindenfajta karácsonyi könnyítést


Péntek reggel szokásához híven a Kossuth rádiónak adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök. Elmondta, hétfőn születik majd döntés az esetleges karácsonyi korlátozásokról

A vakcinával kapcsolatban a miniszterelnök megjegyezte, kaptunk egy nagy pofont, hiszen a britek előbb jutottak hozzá a Pfizer oltóanyagához, az EU országainak még hónapokat kell rá várni:

Mindent meg fogunk tenni, hogy a lehető leghamarabb legyen Magyarországon oltóanyag.

 - mondta el a miniszterelnök. A regisztrációs felület arra való, hogy felmérjék, hányan igényelnek oltást, a regisztrációs sorrrend nem az oltási sorrend.

Arra a kérdésre, hogy december 11. után hogy alakulnak a korlátozások, még nem tudott válaszolni a miniszterelnök. Hétfő reggel 6 órakor az operatv törzs ülése után dől el, mi lesz.

A tudósok mereven elleneznek mindenfajta könnyítést.

 

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Hiába van kanyarban az orosz vakcina: a magyarok köszönik, nem kérnek belőle
13 ezer fő töltötte ki a Pénzcentrum nagy covid-vakcina kutatását.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked