2020. július 13. hétfő Jenő

Operatív Törzs: ennyi koronavírus-fertőzött gyermek van ma Magyarországon


Dr. Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 14 év alatt mindössze 15 fertőzöttet tartanak nyilván ma Magyarországon. Azt is ismertette, részletesen melyik korcsoportban hány főt tartanak nyilván.

Az országos tisztifőorvos mai közlése szerint 2 egyéves, 1 kétéves, 2 ötéves, 3 hatéves 2 tizenegy éves, 1 tizenkét éves, 2 tizenhárom éves, és 2 tizenéves koronavírusos beteget tartanak jelenleg nyilván. Összesen tehát 15 főt a 14 év alatti korosztályban. Müller Cecília felhívta a figyelmet, hogy a járvány nem múlt el, azonban bizonyos korlátozásokat az adatok tükrében fel lehetett oldani.

Ezért nyílhattak meg az óvodák, és biztonságos keretek között tarthatók ballagások is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS