2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Operatív Törzs: ennyi koronavírus-fertőzött gyermek van ma Magyarországon


Dr. Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 14 év alatt mindössze 15 fertőzöttet tartanak nyilván ma Magyarországon. Azt is ismertette, részletesen melyik korcsoportban hány főt tartanak nyilván.

Az országos tisztifőorvos mai közlése szerint 2 egyéves, 1 kétéves, 2 ötéves, 3 hatéves 2 tizenegy éves, 1 tizenkét éves, 2 tizenhárom éves, és 2 tizenéves koronavírusos beteget tartanak jelenleg nyilván. Összesen tehát 15 főt a 14 év alatti korosztályban. Müller Cecília felhívta a figyelmet, hogy a járvány nem múlt el, azonban bizonyos korlátozásokat az adatok tükrében fel lehetett oldani.

Ezért nyílhattak meg az óvodák, és biztonságos keretek között tarthatók ballagások is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk