2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Nincs kivétel: már a középosztályt is sújtja a lakhatási válság

  • 24.hu
  • 2018. december 12. szerda 09:30

Európai, sőt, világszintű lakhatási válság van, és a helyzet egyre csak romlik, már a középosztály egyre nagyobb részének is gondot jelent a megfizethető és kielégítő lakhatás megoldása - számol be a 24.hu egy bécsi konferencia megállapításairól.

A Housing for All (Lakhatást Mindenkinek) elnevezésű konferenciát a bécsi önkormányzat és az Európai Bizottság városokkal foglalkozó munkacsoportja (Urban Agenda) közösen szervezte azért, hogy megvitassák, az EU hogy tudna segíteni a válság megoldásában.

Hiszen nem csak a hajléktalanok száma nő világszerte, hanem ezzel párhuzamosan egyre kevesebb ember engedhet meg magának rendes lakáskörülményeket. És ha meg is engedhet, ez akkor is hatalmas anyagi terhet jelent sokaknak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.