2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Nincs kivétel: már a középosztályt is sújtja a lakhatási válság

  • 24.hu
  • 2018. december 12. szerda 09:30

Európai, sőt, világszintű lakhatási válság van, és a helyzet egyre csak romlik, már a középosztály egyre nagyobb részének is gondot jelent a megfizethető és kielégítő lakhatás megoldása - számol be a 24.hu egy bécsi konferencia megállapításairól.

A Housing for All (Lakhatást Mindenkinek) elnevezésű konferenciát a bécsi önkormányzat és az Európai Bizottság városokkal foglalkozó munkacsoportja (Urban Agenda) közösen szervezte azért, hogy megvitassák, az EU hogy tudna segíteni a válság megoldásában.

Hiszen nem csak a hajléktalanok száma nő világszerte, hanem ezzel párhuzamosan egyre kevesebb ember engedhet meg magának rendes lakáskörülményeket. És ha meg is engedhet, ez akkor is hatalmas anyagi terhet jelent sokaknak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked