2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Néhány magyar kitart a régimódi mellett: vajon mi viszi rá őket?


Naponta átlagosan 3 percet telefonálnak a magyarok vezetékesen és negyedmillió embernek még mindig van előfizetése.

Mostanra csupán 264 ezer vezetékes telefon maradt az országban, a többi modern technológián, IP-alapon működik. Az Index összesítéséből kiderült, hogy a magyarok átlagosan három percet telefonálnak naponta vezetékesen. A hírközlési hatóság adatai alapján a portál azt írja, hogy a meglévő vonalak majdnem fele a Telekomhoz tartozik, ebben verik a vetélytársakat.

Egy uniós felmérés szerint a magyarok 59 százaléka videotelefonál, és ebben hatodikok vagyunk az egész EU-ban. A közösségi portálokon még előrébb járunk, a lakosság 84 százaléka aktív felhasználó.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 602 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS