Milliárdokért árulják a legendás magyar színésznő villáját

2015. november 7. 16:01

Több milliárd forintért próbálnak megszabadulni jelenlegi tulajdonosai Gábor Éva, Gábor Zsazsa testvére Holmby Hills-i otthonától. Az impozáns Los Angeles-i villa pompás belső tere és moziszobája régén megőrizte régi holliwoodi hangulatát.

Az 1995-ben elhunyt Gábor Éva Holmby Hills-i otthona 16,95 millió dollárért került az ingatlanpiacra. A Columbia Pictures egykori igazgatója által építtetett fényűző villa számos híresség otthona volt a 60-as években.


16.95 millió dollárért, azaz több mint 4,9 milliárd forintért árulják Gábor Éva egykori Los Angeles-i otthonát jelenlegi tulajdonosai. A hat hálószobával és négy fürdőszobával ellátott káprázatos villának megtartották régi hollywoodi hangulatát. Az épület számos részlete tükrözi az elhunyt színésznő elbűvölő egyéniségét.

A házat Paul Williams építész tervei alapján építtette a Columbia Pictures akkori igazgatója 1938-ban. Az impozáns oszlopok alól, melyek közrefogják a bejárati ajtót, láthatjuk a pazar csigalépcsőt, amely felvezet minket a következő szintre.


Az emeleten található hatalmas gardrób és a pazar fürdőszoba bizonyítja, mennyire szerette a pompát és fényűzést az ingatlan előző tulajdonosa. A ház különlegessége a saját mozi szoba, benne egy projektorral. A hatalmas telken teniszpálya és medence is található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A pazar ingatlan előző lakói között is számos híresség található. Az 1960-as években rövidebb időszakokra olyan filmcsillagok bérelték ki az épületet, mint Frank Sinatra, David Niven, Mia Farrow és Audrey Hepburn.


A színésznő 1995-ben tüdőgyulladásban halt meg egy mexikói nyaralás során. Testvérei közül ő vándorolt ki először Amerikába, ahol később a Green Arces című sorozat szereplőjeként híressé vált. Sikeres üzletasszony és rendkívüli színésznő volt, szerves része a 60-as évek társasági életének.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem