2020. augusztus 8. szombat László

Mi folyik itt? Nem kell az ingyenpénz a magyar családoknak

  • Népszava
  • 2019. augusztus 30. péntek 09:30

Május 22. óta lehet pályázni gázkonvektorok cseréjének támogatására, azonban az érdeklődés minden korábbi várakozást alulmúl - írja a Népszava.

Már csak péntek éjfélig adható be támogatási kérelem a gázkonvektorcsereprogram oldalán, melynek során vissza nem térítendő támogatásokat lehet igényelni. Lakásonként a beruházás 60 százalékát meg nem haladó összeget, legfeljebb 750 ezer forintot lehet igényelni konvektorok cseréjére.

Ám az érdeklődés minden korábbi várakozást alulmúlt, negyed év sem bizonyult elegendőnek a források lekötésére.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) Nonprofit Közhasznú Kft. hárommillióra teszi az elavult (környezetszennyező, magas fogyasztású, olykor életveszélyes) gázkonvektorok számát idehaza.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.