2019. november 20. szerda Jolán

Lejárt a határidő: eddig kell elhagynia budai luxusvilláját Vajna Tímeának


Január végén lejár Vajna Tímea bérleti szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani. Ekkor tehát végleg el kell hagynia a budai luxusvillát, amiben férjével, Vajna Andrással laktak.

Vajna Tímea egy évig marad férje halála után közös, budai villájukban, és január végén végleg kiköltözik. Ezután az USA felé az irányt. Vajna Tímea saját elmondása szerint nem érzi jól magát a villában, hiába van meg minden luxus a 2 000 négyzetméteres ingatlanban - írja a blikk.

Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam

- mondta el a Blikknek Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy hamarosan véget ér a lakásbérleti szerződése, amivel kapcsolatban jelezte, nem kíván hosszabbítani. 

Vajna Tímea egyébként Los Angelesbe költözik, ahonnan az amerikai állampolgárság megszerzése miatt nem is utazhat vissza Magyarországra egy éven belül. A nyugati-parti amerikai városban egyébként Vajna Tímeának még nincs ingatlanja, de elmondása szerint reméli, hogy ez egy év alatt megoldódik. 

A hagyatéki tárgyalás még folyik, a neheze hátra van, így még én sem tudom, mi lesz a sorsom

- tette hozzá Tímea, akinek tervben van, hogy fánkozót nyit az USA-ban is. 

(Címlapkép - MTI Fotó: Balogh Zoltán)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS