2020. július 11. szombat Nóra, Lili

Lejárt a határidő: eddig kell elhagynia budai luxusvilláját Vajna Tímeának


Január végén lejár Vajna Tímea bérleti szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani. Ekkor tehát végleg el kell hagynia a budai luxusvillát, amiben férjével, Vajna Andrással laktak.

Vajna Tímea egy évig marad férje halála után közös, budai villájukban, és január végén végleg kiköltözik. Ezután az USA felé az irányt. Vajna Tímea saját elmondása szerint nem érzi jól magát a villában, hiába van meg minden luxus a 2 000 négyzetméteres ingatlanban - írja a blikk.

Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam

- mondta el a Blikknek Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy hamarosan véget ér a lakásbérleti szerződése, amivel kapcsolatban jelezte, nem kíván hosszabbítani. 

Vajna Tímea egyébként Los Angelesbe költözik, ahonnan az amerikai állampolgárság megszerzése miatt nem is utazhat vissza Magyarországra egy éven belül. A nyugati-parti amerikai városban egyébként Vajna Tímeának még nincs ingatlanja, de elmondása szerint reméli, hogy ez egy év alatt megoldódik. 

A hagyatéki tárgyalás még folyik, a neheze hátra van, így még én sem tudom, mi lesz a sorsom

- tette hozzá Tímea, akinek tervben van, hogy fánkozót nyit az USA-ban is. 

(Címlapkép - MTI Fotó: Balogh Zoltán)

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk