2020. július 7. kedd Apollónia

Legendás szórakozóhelyektől búcsúzik a főváros: lehúzzák a rolót


A jelenleginél sokkal szigorúbb szabályozást vezet be a Fővárosi Önkormányzat a Margitszigeten, amelynek eredményeképpen meg fognak szűnni a területen lévő éjszakai szórakozóhelyek - írta meg az Index.

25 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett megszavazta a Fővárosi Közgyűlés, hogy a Margitszigeten radikálisan korlátozzák a hangosító berendezések használatát és a zajjal járó tevékenységek engedélyeztetését.

Az új szabályozásnak megfelelően éjfél után nem használhatnak hangosító berendezést a kultúrális célú létesítmények, a sziget területén ráadásul hangosító berendezés használata nélkül sem lehet majd továbbhúzni: ha a tevékenység zajjal jár, akkor már este 10-kor abba kell hagyni.

Ennek megfelelően nagy valószínűséggel lehúzhatják a rolót a margitszigeti szórakozóhelyek.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS