2019. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Lakást vagy házat vennél? Nem biztos, hogy ez a jó taktika, mégis mindenki ezt csinálja


A júniusi számok alapján még mindig a kivárás jelei látszódnak az ingatlanpiacon - derült ki friss adatokból.

A júniusi számok alapján még mindig a kivárás jelei látszódnak az ingatlanpiacon - számolt be a Duna House havi Tranzakciószám Becslésében (DH-TB), amely szerint 2019 júniusában, országosan 10 542 ingatlan adásvétel bonyolódott. Mindez azt jelenti, hogy a  tavalyi év hasonló időszakához képest közel 20 százalékos visszaesés tapasztalható, így a tranzakciószám az idei év eleji szintre esett vissza.

A július elsején bővülő családtámogatási kedvezmények azonban várhatóan növekedést fognak okozni a következő időszakban. A negyedéves számokat vizsgálva az első és második negyedévben közel azonos számú adás-vétel bonyolódott.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 52 421 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (54 071 Ft/hó; THM 10,03%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (63 419 Ft/hó; THM 16,06 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Újabb áremeléssel indul a fűtési szezon: nem fognak örülni, akiknek gázkazánjuk van
csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS