2019. július 20. szombat Illés

Lakást vagy házat vennél? Nem biztos, hogy ez a jó taktika, mégis mindenki ezt csinálja


A júniusi számok alapján még mindig a kivárás jelei látszódnak az ingatlanpiacon - derült ki friss adatokból.

A júniusi számok alapján még mindig a kivárás jelei látszódnak az ingatlanpiacon - számolt be a Duna House havi Tranzakciószám Becslésében (DH-TB), amely szerint 2019 júniusában, országosan 10 542 ingatlan adásvétel bonyolódott. Mindez azt jelenti, hogy a  tavalyi év hasonló időszakához képest közel 20 százalékos visszaesés tapasztalható, így a tranzakciószám az idei év eleji szintre esett vissza.

A július elsején bővülő családtámogatási kedvezmények azonban várhatóan növekedést fognak okozni a következő időszakban. A negyedéves számokat vizsgálva az első és második negyedévben közel azonos számú adás-vétel bonyolódott.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS