2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Kiderül, melyik a világ legélhetőbb városa, de úgy tűnik, Budapest sem rossz hely


Ismét az osztrák főváros bizonyult a világ legélhetőbb városának. Összesen 140 nagyvárost vizsgáltak.

A The Economist Intelligence Unit által vizsgált 140 város közül Bécs továbbra is a legélhetőbb. közvetlenül mögötte, alig lemaradva tőle az ausztrál Melbourne végzett.

Jó lehet idén ausztrálnak lenni, hiszen két másik várossal szerepel az első tízben: Sydney (a harmadik) és Adelaide (a tizedik). Csupán még egy európai város fért be a TOP10-be, méghozzá Koppenhága, aki a 9. legélhetőbb város lett idén.

Budapest a középeurópai lista élén áll, Damaszkusz pedig az utolsó helyen végzett.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.