2020. január 18. szombat Piroska

Kevesebben kapnak szociális tűzifát: van, aki csak februárban jut hozzá

  • Népszava
  • 2019. november 29. péntek 10:11

Magyarországon jelenleg közel 700 ezer háztartás fűt tűzifával, és az érintettek bő negyede kaphat támogatást, és gyakran ők is csak késve, már szinte a fűtési szezon legvégén.

Kevesebb a közmunkás, emiatt csökkentették a kistelepülési önkormányzatok által szétosztható tüzelő mennyiségét - számol be a Népszava. Pedig úgy tűnik, rászoruló nem lett kevesebb.

Az érintettek arról számoltak be a lapnak, hogy ebben az évben hiába érkezett meg a szociális tűzifa még januárban, sokat kellett várni, mire a hivatal el tudta szállítani, mert a helyi közmunkások elmentek a környékbe dolgozni, rendes állásba, nem volt, aki rakodjon.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS