2020. július 4. szombat Ulrik

Két hét, hat premier, egy tévécsatorna: lesz itt mit nézni


Kevesebb, mint két hét leforgása alatt hat országos premier sorozatot kapunk az AXN csatornától A hősök otthona kampány folytatásaként. A március második felében érkező évadokban az akció és a bűnügyek játsszák majd leginkább a főszerepet.

Az izgalmak március 18-án 21:00-kor kezdődnek a SWAT - Különleges egység harmadik évadának premierjével. Hondo (Shemar Moore) csapata új taggal bővül, akire szükség is van a szűnni nem akaró bűnügyek felkutatásában. Rögtön a SWAT - Különleges egység után, szerdánként 21:55-től izgulhatjuk végig a SEAL Team 3. évadának eseményeit is. A Bravo egység egy percet sem pihenhet, hiszen világszerte szükség van szakértelmükre és elhivatottságukra. Jason (David Boreanaz) sérülései, valamint a csapatra nehezedő nyomás miatt azonban egyre nehezebbnek bizonyulnak a feladatok, ez pedig még a harcban edzett egységet is kikezdi.

A szerdákhoz hasonlóan csütörtökökre is esik egy izgalmas premier-páros. Március 19-én 21:00-tól a már fél éves tapasztalattal rendelkező John Nolan (Nathan Fillion) mindennapjait követhetjük nyomon Az újonc második évadában. Nolan próbál helytállni az egyre nehezedő rendőri posztban, ráadásul a szakmai megpróbáltatások mellett egy kialakulóban lévő románc foglalja le minden ébren töltött percét. Egyből Az újonc után, 21:55-kor Max Goodwin (Ryan Eggold) kórházigazgató kalandjai következnek a New Amsterdam második évadában. A történet az első szezon végén történt tragikus baleset részleteinek tisztázódásával kezdődik, hiszen az áldozatok memóriája kezd visszatérni. 

Mindenki máshogy próbálja feldolgozni a történteket, de egy biztos: az életük örökre megváltozott!

Március 21-én 21:00-kor egy kicsit más vizekre evezünk, ekkor debütál ugyanis a Gyilkos elmék tizenötödik évada, méghozzá dupla epizódokkal. Az utolsó évadban hőseink legnagyobb feladata továbbra is a Kaméleon, Everett Lynch (Michael Mosley) és lánya, Grace Lynch (Alex Jennings) elfogása, akik már JJ-t, (A. J. Cook) is megsebesítették korábban. A csapatnak új eszközöket is be kell vetnie, hogy mihamarabb kézre kerítsék az elvetemült bűnözőket. 

A sorban hatodik sorozatpremierre is csak március 29-ig kell várnunk, ekkor érkezik ugyanis Az igazság terhe második évada, amit vasárnaponként 13:30-tól követhetünk nyomon, szintén dupla részekkel. Az első évadban Joanna (Kristin Kreuk) győztesként került ki a majdnem a karrierjébe kerülő perből, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy hátra dőlve élvezheti a munka gyümölcsét. Miközben társa Billy (Peter Mooney) és testvére, Shane (Andrew Chown) közösen próbálják megmenteni Millwood városát, Joanna egy új ügyön dolgozik, ami az előzőhöz hasonlóan sokkal több annál, mint aminek elsőre látszott...

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk