2018. március 21. szerda Benedek

Itt lakott Angelina Jolie és Brad Pitt Budapesten: 8 szoba, tó, pálmaház

8 szoba, privát részleg, tó a kertben, de lift nincs. Az antik étkezőhöz pálmaház társul, és természetesen van a házban cselédszoba is. A Feleségek luxuskivitelben című műsor jóvoltából betekinthettünk Angelina Jolie és Brad Pitt közös budapesti otthonába.

A Feleségek luxuskivitelben című műsor a Viasat 3-on fut, és állítólag gazdag nők (vagyis inkább állítólag gazdag férfiak barátnői és feleségei) életét mutatja be. A teljes történetet nehéz lenne összefoglalni, a lényeg, hogy különböző szituációkban rögzítik, hogyan reagálnak olyan asszonyok (a luxusfeleségek), akiknek az a szerepük, hogy úgy reagáljanak, mint ahogy azt egy luxusfeleségtől egy átlagos tévéző elvárná.

A jellemzően szőke nőket egyes vélemények szerint meglehetősen előítéletesen bemutató műsor hatodik epizódjában egyikük lakást vagy házat keres (családjának vagy lányainak, ezt még nem döntötte el, mivel épp hadilábon állnak férjével). Ennek a helyzetnek köszönhetően kerül a luxusfeleségek közül három fő Angelina Jolie és Brad Pitt, egykori Hollywood-i álompár egykori közös budapesti otthonába.

A ház zöldövezetben található, a műsor szerint van benne

  • 8 szoba,
  • privát rész és további két nappali,
  • tó a kertben,
  • cselédszoba, melyet a műsorban szereplő egyik nő szerint egy másik szereplő csak szolgaszobának hívna,
  • antik étkező,
  • pálmaház,
  • konyha és
  • mikró, amit a műsor egyik szereplője saját bevallása szerint 15 éve nem látott.

Nincs ugyanakkor az ingatlanban lift, ennek pedig a nőket körbevezető ingatlanos szerint prózai oka van:

23 éve kezdték el építeni, amikor még nem volt, akármit is jelentsen ez.

A ház életkorával kapcsolatban az egyik luxusfeleség meg is jegyzi, hogy az nem 23, hanem 100 évesnek néz ki, mivel jön le a tapéta és az oszlopok sem márványból vannak, pedig annak néznek ki.

Mennyibe kerülhet egy ilyen kecó?

A bejátszásban sajnos nem hangzik el pontos alapterület, de azt ugye megtudhattuk, hogy összesen 8 szobás az ingatlan. Az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon rákerestünk, hogy Budapest II. és XII. kerületében milyen luxuskivitelű ingatlanokat találunk, ha legalább nyolc szobát szeretnénk.

A keresésre 61 találatot kaptunk, melyek közül a legolcsóbbért 116 millió forintot kérnek. Ez egy II/A kerületben található, 4 emeletes, 380 négyzetméteres ingatlan, mely egy 1048 négyzetméteres telekre épült. 7+1 szoba van a házban, tartozik hozzá egy 2 állásos garázs és van benne generációs potenciál is, hisz a leírás alapján az első emeleti házrész leválasztható.

A másik véglet egy szintén 8 szobás, de alapterületre jóval nagyobb, 950 négyzetméteres, 3 emeletes villa, melyhez egy 1 986 négyzetméteres telek is tartozik. Az épület vadonatúj, 2017-ben épült. Jár hozzá egy vendégház is, és senkinek nem kell majd osztozkodnia fürdőszobán, mivel a 6 hálószobához 6 fürdőszoba tartozik. A vételár lényegesen magasabb, mint az előző házé, 4,49 millió eurót, vagyis 1 milliárd 388 millió forintot kérnek érte.

Aki egészében is megtekintené a Feleségek luxuskivitelben című műsor hivatkozott adását, annak beágyazzuk a videót is, a jelenet a 33:20-tól látható.

 

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Provident, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A te főnöködre igaz ez a 10 tulajdonság? Nagy baj, ha nem!
A távozó alkalmazott a vezetőt, és nem a céget hagyja el.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.22-03.31
Országos

Spar

03.22-03.31
Országos

Lidl

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.22-03.28
Országos

Aldi

03.16-03.21
Országos

Lidl

03.14-03.21
Országos

Tesco

03.14-03.21
Országos

Auchan

03.14-03.21
Országos

  Ajánlatunk