2019. június 18. kedd Arnold, Levente

Ismét balhézott Bíró Ica: ingóságait vitte el régi otthonából

  • Blikk
  • 2019. június 4. kedd 10:45

Bíró Ica hétfő reggel kapott utolsó lehetőséget az elárverezett budai háza új tulajdonosától, hogy amit szeretne, még magával vigyen. A Metál Lady két ismerősével reggel 8 órakor érkezett régi otthonába, és pakolni kezdett. Viszont később azzal ijesztett rá az új tulajdonos egyik rokonára, hogy a az egykori topmodell késsel kezdett hadonászni.

A rendőröket Bíró Ica és a tulajdonos rokona is kihívta, előbbi azért, hogy ne csak két ember mehessen be bútorokat pakolni, utóbbi pedig a késes incidens miatt. 

A beépített kád, a konyhabútor kiszereléséhez és felpakolásához több ember kellett, de csak kettőt akartak beengedni, ám végül jöhettek többen. Jelen volt egy idősebb úr is, ő nyitotta-csukta a kaput, de nem ismertem, csak gyanítottam, hogy a ház vevőjéhez tartozhat 

- emlékezett Ica. Elmondása szerint a konyhaszekrényben talált kiskéssel kocsijához indult az udvaron át, hogy levágjon egy darab madzagot, mire az idős ember rátámadt. Az idős férfi viszont így emlékszik:

Nagyon megijedtem, mert késsel a kezében hadonászva magyarázott, majd egyre csak jött felém. Rá kellett kiabálnom, hogy azonnal tegye le a kést, aztán rendőrt hívtunk

Az új tulajdonos rokona egy fadarabot is felkapott védekezésképpen. Ica szerint az idős férfi azzal a fával támadt rá, annak ellenére, hogy ő áthajította a kést a kerítésen, hogy ne legyen félreértés. A történtekre mindkét fél másként emlékszik. Mindenesetre a helyszínre érkező rendőrök intézkedése miatt a költözés elhúzódott estig. Bíró Ica kitart amellett, hogy jogtalanul szerezték meg az otthonát, amiért több végrehajtási kifogást is benyújtott a bíróságnak, ám ezeket mind elutasítottá.

Bár Ica már egy hónapja nem lakik az ingatlanban, Tigris, a vörös cicája még mindig őrzi a bejáratot.

Nem tudom megfogni, elvadult, de megszakad érte a szívem. Szerencsére a szomszédok etetik, ezért jó húsban van, de sajnos nem vihetem magammal, mert a szépségstúdióm mellett korábban raktárnak bérbe adott lakásban élek, oda nem vihetem sem őt, sem a három kutyust, akik most a barátnőmnél élnek 

- mondta Ica.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Így épül tovább a magyar gyárország: ezen a listán is csúnyán leszerepeltünk
Az Európai Bizottság a napokban publikálta az EU-tagállamok innovációs eredményeit.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.13-06.19
Országos

Spar

06.13-06.19
Országos

Aldi

06.13-06.19
Országos

Lidl

06.13-06.19
Országos

Tesco

06.13-06.19
Országos

Auchan

06.13-06.19
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos