2019. augusztus 25. vasárnap Lajos, Patrícia

Ismét balhézott Bíró Ica: ingóságait vitte el régi otthonából

  • Blikk
  • 2019. június 4. kedd 10:45

Bíró Ica hétfő reggel kapott utolsó lehetőséget az elárverezett budai háza új tulajdonosától, hogy amit szeretne, még magával vigyen. A Metál Lady két ismerősével reggel 8 órakor érkezett régi otthonába, és pakolni kezdett. Viszont később azzal ijesztett rá az új tulajdonos egyik rokonára, hogy a az egykori topmodell késsel kezdett hadonászni.

A rendőröket Bíró Ica és a tulajdonos rokona is kihívta, előbbi azért, hogy ne csak két ember mehessen be bútorokat pakolni, utóbbi pedig a késes incidens miatt. 

A beépített kád, a konyhabútor kiszereléséhez és felpakolásához több ember kellett, de csak kettőt akartak beengedni, ám végül jöhettek többen. Jelen volt egy idősebb úr is, ő nyitotta-csukta a kaput, de nem ismertem, csak gyanítottam, hogy a ház vevőjéhez tartozhat 

- emlékezett Ica. Elmondása szerint a konyhaszekrényben talált kiskéssel kocsijához indult az udvaron át, hogy levágjon egy darab madzagot, mire az idős ember rátámadt. Az idős férfi viszont így emlékszik:

Nagyon megijedtem, mert késsel a kezében hadonászva magyarázott, majd egyre csak jött felém. Rá kellett kiabálnom, hogy azonnal tegye le a kést, aztán rendőrt hívtunk

Az új tulajdonos rokona egy fadarabot is felkapott védekezésképpen. Ica szerint az idős férfi azzal a fával támadt rá, annak ellenére, hogy ő áthajította a kést a kerítésen, hogy ne legyen félreértés. A történtekre mindkét fél másként emlékszik. Mindenesetre a helyszínre érkező rendőrök intézkedése miatt a költözés elhúzódott estig. Bíró Ica kitart amellett, hogy jogtalanul szerezték meg az otthonát, amiért több végrehajtási kifogást is benyújtott a bíróságnak, ám ezeket mind elutasítottá.

Bár Ica már egy hónapja nem lakik az ingatlanban, Tigris, a vörös cicája még mindig őrzi a bejáratot.

Nem tudom megfogni, elvadult, de megszakad érte a szívem. Szerencsére a szomszédok etetik, ezért jó húsban van, de sajnos nem vihetem magammal, mert a szépségstúdióm mellett korábban raktárnak bérbe adott lakásban élek, oda nem vihetem sem őt, sem a három kutyust, akik most a barátnőmnél élnek 

- mondta Ica.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 6 544 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 11,73 %), de nem sokkal marad el ettől az OTP 7 781 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és a Provident konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

08.22-08.28
Országos

Auchan

08.22-08.28
Országos

Lidl

08.22-08.28
Országos

Spar

08.22-08.28
Országos

Tesco

08.22-08.28
Országos

Auchan

08.15-08.28
Országos

Lidl

Iskolakezdés
08.01-09.14
Országos

Aldi

Iskolakezdés
07.25-09.07
Országos