2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Ingatlanos csalók tűntek fel Nógrádban: ne dőlj be, ha nálad is ezzel próbálkoznak


A Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete lakossági bejelentés alapján értesült róla, hogy a térségben ismeretlenek ingatlan adás-vétel kapcsán jogosulatlanul hivatkoznak a Magyar Vöröskeresztre. A karitatív szervezet önkéntesének adják ki magukat, hogy így igazolják a megbízhatóságukat közvetítőként, segítőként vagy vásárlóként felajánlkozva.

A Magyar Vöröskereszt közleményében kijelenti, hogy sem Nógrád megyében, sem az ország más területén jelenleg nem kínál eladásra ingatlant. Egyben arra kér mindenkit, tegyen bejelentést a rendőrségen, illetve lépjen kapcsolatba az országos vagy megyei Vöröskereszt szervezetekkel, ha ingatlanügyben bárki bármilyen módon rájuk hivatkozik.

A szervezet az ügy kapcsán már megtette a szükséges lépéseket, és a jövőben is arra kér mindenkit, tegyen bejelentést, ha úgy gondolja, hogy a Magyar Vöröskereszt nevét jogosulatlanul használják vagy visszaélnek vele.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.