2020. január 25. szombat Pál

Indulnak az új év első ellenőrzései: mutatjuk, hol csap le a NAV


Sokan kezdik az új évet edzőtermekben, hogy megszabaduljanak az ünnepek alatt felszadett kilóktól. Jól tudják ezt a NAV ellenőrei is, akik szintén ezeken a helyeken kezdik meg az év első ellenőrzéseit - számol be a Magyar Nemzet.

A nyilvánosságra hozott ellenőrzési terv szerint a NAV munkatársai több térségben is edzőtermekben, szabadidős helyszíneken, a masszázsszalonokban kezdik meg az ellenőrzéseket.

Budapesten például február köze­péig tart az ellenőrzés, amelynek során a hivatalnokok sport-, szórakoztató- és szabadidős szolgáltatókat keresnek fel. Békés megyében a fizikai közérzet-javító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, így például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok számíthatnak hatósági érdeklődésre. Jász-Nagykun-Szolnokban pedig már eleve azzal a jeligével hirdették meg a januári ellenőrzéseket, hogy "a revizorok is ledobják a fölös kilókat".

Sok térségben az edzőtermek mellett az étrend-kiegészítők forgalmazói és a sportfelszereléseket árusító vállalkozások szerepelnek a NAV célkeresztjében.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS