2020. augusztus 12. szerda Klára

Indulnak az új év első ellenőrzései: mutatjuk, hol csap le a NAV


Sokan kezdik az új évet edzőtermekben, hogy megszabaduljanak az ünnepek alatt felszadett kilóktól. Jól tudják ezt a NAV ellenőrei is, akik szintén ezeken a helyeken kezdik meg az év első ellenőrzéseit - számol be a Magyar Nemzet.

A nyilvánosságra hozott ellenőrzési terv szerint a NAV munkatársai több térségben is edzőtermekben, szabadidős helyszíneken, a masszázsszalonokban kezdik meg az ellenőrzéseket.

Budapesten például február köze­péig tart az ellenőrzés, amelynek során a hivatalnokok sport-, szórakoztató- és szabadidős szolgáltatókat keresnek fel. Békés megyében a fizikai közérzet-javító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, így például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok számíthatnak hatósági érdeklődésre. Jász-Nagykun-Szolnokban pedig már eleve azzal a jeligével hirdették meg a januári ellenőrzéseket, hogy "a revizorok is ledobják a fölös kilókat".

Sok térségben az edzőtermek mellett az étrend-kiegészítők forgalmazói és a sportfelszereléseket árusító vállalkozások szerepelnek a NAV célkeresztjében.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.