2019. április 19. péntek Emma

Így próbálja az MNB megállítani a lakásárak további emelkedését


A jegybank visszaszorítaná a befektetési célú lakásvásárlásokat, ezt pedig a befektetői lakásvásárlás illetékszabályainak szigorításával érné el - írja a Magyar Nemzet.

A budapesti lakásvásárlások csaknem fele befektetési célú, ez pedig felhajtja az árakat. Ezt kívánja orvosolni a Magyar Nemzeti Bank, mégpedig az illetékszabályok szigorításával.

Egy másik megoldás lehet a lap szerint a CSOK összegének differenciálása a már tulajdonolt ingatlanok száma szerint, valamint a fiatalok első lakásvásárlásának illetékmentességével.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk