16 °C Budapest

Így fűt, aki élelmes: sok magyar ingyen milliókból korszerűsít

2017. október 15. 17:30

Számtalan cikk jelenik meg egy héten a Pénzcentrumon, és egyre többen is olvassák őket. Jó bizonyíték erre, hogy nemrég bekerültünk az 50 legolvasottabb magyarországi weboldal közé. Nézzük, mely anyagok voltak a legérdekesebbek a héten.

  • Nemrég indult el a fűtési szezon, így azt tekintettük át egyik legolvasottabb cikkünkben a héten, hogy mekkora különbség van a különböző fűtési módozatok között az anyagiak tekintetében. Ha lemaradtál volna erről a héten, most bepótolhatod: Így fűtenek az élelmes magyarok: tudnak valamit?
  • Magyarország továbbra is rekordmennyiségű energiát fűt el, pedig az ország éghajlata ezt egyáltalán nem indokolná. Ezt a kérdést jártuk körbe egy korábbi tanulmány alapján, valamint megvizsgáltuk, a rezsi csökkentése érdekében megéri-e hitelt felvenni? Nagyon is, itt olvashatod a részleteket: Ingyenmilliókból korszerűsítheted a házad, lakásod: pályáznod sem kell
Ne feledd el, ha pénzre van szükséged, számos bank személyikölcsön-ajánlatát hasonlíthatod össze a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorával

Ha például 1 500 000 forintot szeretnénk felvenni 5 éves futamidőre, akkor a Sberbank személyi kölcsöne 32 207 forint havi törlesztéssel (2. hónaptól) ajánlja hitelét, így a futamidő végére 1 927 576 forintot kell visszafizetni (THM: 10,97%). A K&H személyi kölcsönét választva 31 863 forintot kellene törleszteni havonta, míg a teljes visszafizetendő összeg 1 939 920 forint lenne (THM: 11,16%). Ugyanerre a hitelkonstrukcióra az MKB Bank és CIB Bank is ajánl személyi kölcsönt. Előbbi 31 850, utóbbi 32 720 forint törlesztést kér havonta, így az MKB-nél 1 946 700 forintot (THM: 11,43%), a Cibnél pedig 1 963 200 forintot (THM: 11,73%) kell visszafizetnünk a futamidő végére.

  • Utolsóként egy hétfői cikkünket emeljük ki, mellyel a bulvár szerelmeseinek kedveztünk. Kiderítettük, hol lakik Mádai Vivien, a Feleségek Luxsuskivitelben című műsor szereplője, és mennyibe kerül egy lakás az otthonául szolgáló római-parti lakóparkban: Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm