2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Így alakítanák át a magyar vidéket Brüsszelből: kész a terv


Idén március 11-én az Európai Bizottság az európai zöld megállapodáshoz kapcsolódóan elindította a körforgásos gazdaságra vonatkozó új cselekvési tervet, amely az öt évvel ezelőtt elfogadott stratégia alapelemeire épült - írja a HelloVidék.

Nagyot profitálhat a vidék az Európai Unió tisztább és versenyképesebb Európát szolgáló, körforgásos gazdaságra vonatkozó új cselekvési tervéből. A fókusz ezután a fenntartható termékekre irányul, amelyek új gazdasági lehetőségeket nyújtanak és vadonatúj fogyasztási kultúrát is teremtenek.

A körforgásos gazdaság ráadásul megerősítheti az EU ipari bázisát, és ösztönözheti a vállalkozásalapítást és a vállalkozói készséget a kis- és középvállalkozások számára. A magánszemélyek így jó minőségű, működőképes és biztonságos termékekhez juthatnak hozzá, amelyek hatékonyak és megfizethetőek.

A tisztább és versenyképesebb Európa megvalósítása érdekében a körforgásos gazdaságra vonatkozó új cselekvési terv célul tűzte ki a körforgásos szemléletű társadalom felé történő, az európai zöld megállapodás által megkövetelt átmenet felgyorsítását. A fenntartható termékek új lehetőségeket nyújtanak majd, ennek nyomában megújul a fogyasztási kultúra, erősödik a gazdaság és a vállalkozásalapítási kedv. Emellett mindenki jó minőségű és biztonságos termékekhez juthat hozzá, amelyek hatékonyak és megfizethetőek


- tájékoztatta Régiók Európai Bizottsága e-mailben a HelloVidéket.

Ha érdekel a teljes cikk,  HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

 

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.