2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Ha itt sem találsz új lakást, akkor sehol!


Mára kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy hosszú évek mélyrepülése után beindult a lakáspiac. Egyre többen vesznek már lakást, de még többen vannak azok, akik közvetlenül a nagy döntés előtt állnak. Hol vannak új építésű lakások? Kitől vegyek fel hitelt? Melyik ügynökség tud nekem a legtöbbet segíteni álmaim lakásának a megtalálásában? A Portfolio hiánypótló lakossági rendezvénye ezekre a kérdésekre ad választ.


Május 15-e és 17-e között a Portfolio egyedülálló lakossági rendezvénnyel szolgálja ki a lakásvásárlás előtt állókat a Millenárison. A LAKÁS 2015 olyan lakossági kiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Új és használt lakások, telkek, projektek, hitel, biztosítás, felújítás - minden egy helyen.

Hosszú évek lakáspiaci pangása után végre minden adott ahhoz, hogy beinduljon a lakáspiac fellendülése: alacsony lakásárak, olcsó hitel, javuló gazdasági kilátások. A kiállítással célunk, hogy a rendezvényre látogató tudatos lakásvásárlókkal megismertessük az új lakásprojekteket, és egy tető alá hozzuk a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és szolgáltatókat.

A LAKÁS 2015 az ország legnagyobb lakásvásárlással foglalkozó rendezvénye kíván lenni. Látogatóként várjuk majd a Millenárisra azokat, akik új vagy használt lakást akarnak venni vagy eladni, lakást akarnak bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkoznak, felújítani, modernizálni szeretnének, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy eladás menetéről.

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett várjuk azokat is, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakás eladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. Számukra kiállítóink kínálata mellett tapasztalt szakemberek előadásaival, panelbeszélgetéseivel készülünk az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáiban.

A kiállításon többek között az FHB Bank, az FHB Ingatlan, a Duna House, a RE/MAX Magyarország, a Fundamenta Lakáskassza, az Erste Ingatlan, a CIB Bank, a Balla Ingatlan, a BIF, a Central Home, a City Cartel, a Smart Ingatlan, a CDC Ingatlan, a Családi Ingatlan Centrum, a Diós Lakópark, a Dr. Makkos Ingatlan Centru, a Dr. Nagy és Társa Ügyvédi Iroda, az OTP Ingatlanpont, az E.ON, a GDN Ingatlan Hálózat, az IBRED Ingatlan Budai Hegyvidék Iroda, az IMMO1, a Kondorosi Lakónegyed, a Lotus House Ingatlaniroda, a Reál Spektrum, a Völgyliget Lakópark, a Sopron Bank, a Dominium Ingatlan és a Rigips ajánlataival találkozhatnak az érdeklődők. A kiállítás és vásár szakmai partnere az Otthontérkép.

A rendezvény díjmentesen látogatható.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.