2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

Gulyás Gergely: örökbe fogadott gyerekekre is járnak majd az állami ingyenmilliók


A kormány már dolgozik azokon a törvénymódosításokon, amik az évértékelőben meghirdetett 7 pont megvalósításához szükségesek - jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kiemelte: a tervek szerint ebből 4 pont már július 1-jén hatályba léphet.

Gulyás Gergely bejelentése szerint a családvédelmi program pontjaiból 4 indulhat el július 1-jén, köztük a:

  • gyerekvállalási hitel, a
  • CSOK kiterjesztése, és az
  • autóvásárlási kedvezmény.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette, hogy a gyerekvállalási hitelnél az örökbefogadott gyerekek is beszámítanak majd. Emellett Gulás arról is beszélt, hogy a bölcsődeprogramot 2022-ig valósítanák meg, vagyis a mostani 50 ezerről 70 ezerre bővítenék a bölcsődei férőhelyek számát. A nagyszülőknek járó gyed és a legalább négy gyereket vállaló nőknek járó szja-mentesség pedig január 1-től lesz elérhető.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS