2019. április 26. péntek Ervin

Figyelmeztetés: csalók zaklatják az ELMŰ ügyfeleit, be ne engedd őket!

  • MTI
  • 2019. április 11. csütörtök 15:02

Bejelentést érkezett a társasághoz, miszerint az ELMŰ-ÉMÁSZ nevében ismeretlen személyek keresik fel az ügyfeleket "adatgyűjtés" miatt.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az alábbi tájékoztatást adta ki: az áramszolgáltató társaság közleményében hangsúlyozza, hogy személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálatokon rögzítenek, és azt a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezelik.

Az Elmű-Émász munkatársai fényképes igazolvánnyal minden esetben igazolni tudják magukat.

"Tisztelt Felhasználóink!

Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek "adatgyűjtés" miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük, továbbá munkatársainknak fényképes igazolvánnyal minden esetben tudniuk kell magukat igazolni, ha felhasználási helyen szükséges valamilyen munkavégzés részünkről.

Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy Társaságunk az ilyen jellegű munkák elvégzéséről előre értesíti Ügyfeleit! Az előzetes értesítés egyébként jogszabályi kötelezettség is, továbbá még egyszer hangsúlyozzuk, hogy munkatársainknak fényképes igazolvánnyal tudniuk kell magukat igazolni.

Ha ilyet tapasztalnak, kérjük, jelentsék be Társaságunknál!"

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

04.25-04.30
Országos

Interspar

04.25-04.30
Országos

Aldi

04.25-04.30
Országos

Lidl

04.25-04.30
Országos

Auchan

04.25-04.30
Országos

Tesco

04.23-04.30
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos

  Ajánlatunk