2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Ezt sem fogod ma elintézni: szünetel az okmánykiadás a kormányhivatalokban


Szerdán, technikai okokból szünetel a parkolási-igazolvány kiadása a kormányablakokban.

A budapesti kormányablakokban és okmányirodákban intézhető parkolási igazolvány-ügyek (érintettek: mozgásukban korlátozottak és tevékenységük alapján jogosult intézmények) intézése május 11-én technikai okok miatt szünetel

 - tájékoztatta Budapest Főváros Kormányhivatala az Ittlakunk.hu-t. A leállás okáról részletes információt nem adtak ki, a dokumentumok várhatóan csütörtöktől átvehetők lesznek. A nyitvatartási időket és a kormányablakok elhelyezkedését a kormányablak oldalon találhatjuk meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk