2020. december 5. szombat Vilma

Ezt a luxusvillát árulja Gesztesi Károly + fotók


A piaci átlagár közel duplájáért hirdette meg Budakalászon található családi házát Gesztesi Károly. Az elemző szerint a potenciális vásárlók többsége ennyiért már inkább sajátot épít.

Túl nagy neki, ezért piacra dobta budai agglomerációban található, kétgenerációs családi házát Gesztesi Károly - számoltak be róla minap a bulvárlapok.

Nem kellett sokáig keresgélnünk, az Otthontérkép adatbázisában hamar megtaláltuk a színész budakalászi villáját. A nyolc szobás, elvileg rendkívül energiatakarékos, és újszerű állapotban lévő ingatlan irányára 98 millió forint - derül ki a hirdetésből.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy a közel 100 milliós árcédula nem túlzás-e, illetve könnyen találnak-e majd vevőt Gesztesiék, így az Otthontérkép vezető elemzőjéhez fordultunk.

Ditróy Gergely szerint a környék átlagárához képest igencsak magasnak mondható az ingatlan kínálati négyzetméterára. Mint fogalmazott, "ennél az összegnél a többség, hacsak nem valami kimondottan különleges adottságú (akár elhelyezkedés, akár építészet) ingatlanról van szó, inkább épít sajátot."

A mostanában száguldó lakásárak bár gyűrűznek folyamatosan az agglomeráció felé is, ezt a nagy értékű, nagy alapterületű, egyedi igényekre szabott lakáspiacot még nem érintette olyan erőteljesen. Ám különleges esetekkel mindig lehet találkozni, lehet, hogy valaki meglátja, és beleszeret a budakalászi családi házba, és ki is fizeti a kért összeget

- tette hozzá Ditróy.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk