16 °C Budapest

Ezekben a percekben indul a LAKÁS 2017: eladó ingatlanok tízezreiből lehet válogatni

2017. szeptember 29. 12:30

Ma nyílik a LAKÁS 2017 Kiállítás és Vásár, ahol 3 napig minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. A látogatók egy helyen megtalálnak mindent, ami az ingatlanvásárláshoz, bérléshez, vagy akár építkezéshez szükséges lehet. Az expón jelen lesz 70 kiállító, 80 projekt, illetve több mint 10 ezer új építésű és körülbelül 100 ezer használt lakást kínálnak eladásra az ingatlanközvetítő piac vezető szereplői.

Az ingatlanpiaci fellendülés továbbra sem lankad, ezért a szervezők idén ősszel is tízezreket várnak a Millenárisra a LAKÁS 2017 Kiállítás és Vásárra, amely már Magyarország első számú ingatlanpiaci rendezvényének számít: Több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat az ingyenes rendezvényen. A vezető ingatlanfejlesztők, ingatlanközvetítők, bankok éppúgy megtalálhatóak, mint a kisebb beruházók, közvetítő irodák, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók.

A három nap alatt jelen lesz:

  • mintegy 70 kiállító;
  • körülbelül 80 projekt;
  • 10 ezer eladó új építésű lakás;
  • 100 ezer eladó használt lakás.

Akár tervrajzról is foglalhatsz lakást, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várnak. A rendezvény célja, hogy végig kísérjen a lakásvásárlás folyamatán: a látogatók egy helyen megtalálnak mindent, ami az ingatlanvásárláshoz, bérléshez szükséges lehet, legyen szó új vagy használt lakásról, befektetésről, bérlésről, felújításról, építésről vagy eladásról. A többletértékkel bíró széles választék, a szakmai programok és a személyre szabott tanácsadások egyre több látogatót vonzanak a kiállításra.

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 29. 10:30
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem