2020. december 1. kedd Elza

Ezek a megyék még harcolnak a koronavírussal: itt a térkép a fertőzött területekről


3678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, az aktív fertőzöttek száma pedig 1615 főre csökkent, közülük 44% budapesti. Elhunyt újabb 3 idős krónikus beteg, ezzel 476 főre emelkedett az elhunytak száma: a koronavírus halálos áldozatai közül 61% fővárosi lakos volt. 1587-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból, 48%-uk budapesti.

A koronavirus.gov.hu ma is közzétette az igazoltan covid-19 fertőzött esetek számát megyénként. Ebből az látszik, hogy még mindig a fővárosban a legnagyobb az esetszám, de Fejér megyében és Zalában is emelkedik - lakosságszámot tekintve hasonlóan rossz a helyzet. Jelen állás szerint már Komárom-Esztergomban is több arányaiban, tehát a lakosok számához viszonyítva a fertőzött, mint Pest megye területén.


Forrás: koronavirus.gov.hu

A regisztrált fertőzöttek száma Békésben, Hevesben, Tolnában, Vas megyében, Bácsk-Kiskunban és Hajdú-Biharban még mindig 25 alatt van. Az észak-dunántúli megyékben egyre több a fertőzött, Vas és Veszprém tartja egyelőre magát. Az Alföldön egyedül Csongrádban ad okot nagyobb aggodalomra az esetszám.


Forrás: koronavirus.gov.hu

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk