5 °C Budapest

Ennyiért bérli a budai luxusvillát Ashton Kutcher és Mila Kunis

2017. július 5. 16:30

Budapesten tölti a nyarat Mila Kunis és Ashton Kutcher. Míg a színésznő forgat, férje járja a várost: testőrök nélkül mászkál és magyar rendszámú autóval közlekedik - írja a Blikk. Megnéztük, hol bérelhet házat a házaspár, és mennyit fizethetnek ezért.

Hétfőn robbant a hír, hogy a Mammut bevásárlóközpont alsó szintjén lévő Sparban vásárolt Ashton Kutcher kislányával és asszisztensével. Azóta már többször látták a Széll Kálmán tér környékén:  betért például a Finomító Kantinba, ahol vacsorát vett, de látták a párt a Csaba utcában is sétálni.

A sztárpár szeptemberig marad Magyarországon. Mila Kunis épp legújabb filmjét forgatja hazánkban. Állítólag a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot veszik fel épp, amiben Kunis mellett Gillian Anderson és Justin Theroux is szerepel.

Arra a néhány hónapra, amíg Budapesten élnek, egy családi házat béreltek ki Budán - írja a Blikk. Mivel sokat látni a párt a Széll Kálmán tér környékén, arra következtetünk, hogy valószínűleg az I., a II. vagy a XII. kerületben bérelhetnek házat.

Milliókat fizethetnek

Az Otthontérkép adatai szerint tavaly a XII. kerületben az átlag bérleti díj négyzetméterenként 2900 forint, a II. kerületben négyzetméterenként 3000 forint. Az I. kerületben még drágább, ott 2016-ban az átlag bérleti díj 3300 forint/négyzetméter volt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Megnéztük, mennyiért kínálnak most havonta egy minimum 200, maximum 400 négyzetméteres , panorámás, luxuskategóriás családi házat a fent említett kerületekben. Az ikerházakat és házrészeket figyelmen kívül hagytuk. A II/A és a XII. kerületben havi 490000-540000 forintért már jól felszerelt, déli tájolású, csodálatos panorámával rendelkező házakat találni.

Az igazi luxust viszont meg kell fizetni. A II. kerületben havi 750 ezer forintért hirdetnek egy medencével, gőzkabinnal, szaunával és három kocsi beállásos garázzsal felszerelt ingatlant. A legdrágább találat egyébként egy 400 négyzetméteres ingatlan a Törökvészen, amit havonta másfél millió forintért kínálnak, viszont a kilátáson kívül más fotót nem töltött fel a hirdető. Annyit tudni az ingatlanról, hogy a családi ház parkszerű gyönyörű kertben található, sőt még egyy vízforgatós belső medence is van.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem