2020. augusztus 12. szerda Klára

Ennyiért adták el a legendás zenész, Somló Tamás budai villáját


Eladták az örökösök Somló Tamás budakalászi villáját - írja a Ripost. A lap szerint az ingatlan áron alul kelt el.

Somló Tamás 2016 nyarán hunyt el, tervei között szerepelt, hogy felújítja és beköltözik a villába. A zenész halála után azonban az örökösök az eladás mellett döntöttek.

Lakáshitelekért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

Előbb 130 millió forintért hirdették meg, miután azonban így nem kelt el, 85 millió forintra vitték le az árat. Az ingatlan így áron alul kelt el. A lap szerint az épület lakhatatlan állapotban van.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.