2019. július 16. kedd Valter

Ennyiért adták el a legendás zenész, Somló Tamás budai villáját


Eladták az örökösök Somló Tamás budakalászi villáját - írja a Ripost. A lap szerint az ingatlan áron alul kelt el.

Somló Tamás 2016 nyarán hunyt el, tervei között szerepelt, hogy felújítja és beköltözik a villába. A zenész halála után azonban az örökösök az eladás mellett döntöttek.

Lakáshitelekért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

Előbb 130 millió forintért hirdették meg, miután azonban így nem kelt el, 85 millió forintra vitték le az árat. Az ingatlan így áron alul kelt el. A lap szerint az épület lakhatatlan állapotban van.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk