2020. július 13. hétfő Jenő

Dráma: letépte a karját egy munkagép, most lakását is bukja a tiszaújvárosi nő


Elárverezték annak a tiszaújvárosi anyukának a lakását, aki azért nem tudta fizetni a hitelét, mert egy munkahelyi balesetben letépte a karját egy rossz tésztagép, ezután pedig már nem tudott dolgozni - írja a 24.hu

A drámai eset Magyari Beátával történt, aki 2015 nyarán vesztette el jobb karját. A munkahelyén történt az eset, ahol is a gép akkor kapta el a nő kezét, amikor egy kisebb drabb tésztamaradványt akart leszedni annak széléről. A portál azt írja, hogy a berendezés forgófej tüskéje előbb átszúrta a nő tenyerét, végül leszakította a kezét. 

A baleset, amelyért az elsőfokú bíróségi ítélet szerint Magyari Beáta két korábbi főnöke okolható, annyira nagy volt, hogy a nő élete teljesen összemolott. A végtagvesztés után a tiszaújvárosi asszonynak munkája sem volt többé, aminek következtében nem tudta tovább fizetni devizaalapú lakáshitelének törlesztőit, így azt a követeléskezeő elárverezte. De úgy, hogy a nőnek még így is maradt félmillió forintos tartozása - idézte a lap. A nő mindezek után abban bízhat, hogy egy önkormányzati ígéret alapján havi 25 ezer forintért biztosítanak majd neki önkormányzati lakást. 

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS