2017. augusztus 17. csütörtök Jácint

Behajtó érkezhet a magyar családokhoz az állami bénázás miatt

Az állami kukaholdingot eddig segítették azok a cégek, melyeknek a kiváltására hozták létre, ám most, hogy elengedték a kezét, még mindig nem lehet megmondani, hogy mikor áll helyre a működése. Addig is marad a faramuci helyzet, hogy számla nem, de a behajtóval fenyegetőző levél rendben megérkezik a családokhoz.

Folytatódik a bénázás az állami kukás cégnél. Több mint egy éve működik a . Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Holding, de még mindig nem tudják megmondani, hogy mikortól számíthat a lakosság kiegyensúlyozott működésre - írja cikkében az Index.

A tavaly tavaszi indulás óta borzalmasan működik a cég számlakibocsátó rendszere. Az állami cég az első időszakban nem is tudta vállalni a számlák elkészítését, így bérszámlázási szerződést kellett kötnie azokkal a területi szolgáltatókkal, amelyek kiváltására létrehozták azt.

MIvel ezek a külsős szerződések tavasszal lejártak, a terv az lett volna, hogy idéntől már rendben, saját erőből lesz képes a cég számlákat kibocsátani. Nem így történt.

A helyzetre jellemző, hogy a legsűrűbben tapasztalt probléma, hogy a számlák nem érkeznek meg, a fizetési felszólítások illetve a behajtással való fenyegetőzés viszont igen.

Az Index megkeresésére nem reagált az állami holding, a lap viszont úgy tudja, hogy a számlázási rendszer júliusban állhat helyre, legalább is ez a belső várakozás a cégnél a lap szerint. 

Borítókép forrás: Oláh Tibor
Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Pofonegyszerű megoldás a brutális ingatlanárakra: 40 százalékot spórolhatsz
Erre kell figyelni költözésnél és lakberendezésnél.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

A magyarok már a menekültválságkor is óriási rasszisták voltak

Érdekes csárt jött velünk szembe az interneten: 2015-ben a magyarok kevesebb, mint fele lett volna csak rendben azzal, ha egy feketével járt volna együtt a gyereke. Az EU-s átlag sem különösebben...
 

Ingyenes megoldás hátfájásra, méregdrága gyógytornászok helyett

Ha te is irodai munkát végzel, akkor szinte biztos, hogy a hátfájás legalább néha megkeseríti az életed. Mielőtt méregdrága gyógytornászhoz vagy masszőrhöz mennél a bajoddal, próbáld ki ezt...
NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

08.17-08.23
Országos

Interspar

08.17-08.23
Országos

Spar, Interspar

Iskolakezdés
08.17-09.07
Országos

Aldi

08.17-08.23
Országos

Lidl

08.17-08.23
Budapest

Auchan

08.17-08.23
Országos

Tesco

08.17-08.23
Országos

Auchan

Iskolakezdés
08.10-09.06
Országos

  Ajánlatunk