2017. június 26. hétfő János, Pál
Hírek » Otthon

Behajtó érkezhet a magyar családokhoz az állami bénázás miatt

Az állami kukaholdingot eddig segítették azok a cégek, melyeknek a kiváltására hozták létre, ám most, hogy elengedték a kezét, még mindig nem lehet megmondani, hogy mikor áll helyre a működése. Addig is marad a faramuci helyzet, hogy számla nem, de a behajtóval fenyegetőző levél rendben megérkezik a családokhoz.

Folytatódik a bénázás az állami kukás cégnél. Több mint egy éve működik a . Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Holding, de még mindig nem tudják megmondani, hogy mikortól számíthat a lakosság kiegyensúlyozott működésre - írja cikkében az Index.

A tavaly tavaszi indulás óta borzalmasan működik a cég számlakibocsátó rendszere. Az állami cég az első időszakban nem is tudta vállalni a számlák elkészítését, így bérszámlázási szerződést kellett kötnie azokkal a területi szolgáltatókkal, amelyek kiváltására létrehozták azt.

MIvel ezek a külsős szerződések tavasszal lejártak, a terv az lett volna, hogy idéntől már rendben, saját erőből lesz képes a cég számlákat kibocsátani. Nem így történt.

A helyzetre jellemző, hogy a legsűrűbben tapasztalt probléma, hogy a számlák nem érkeznek meg, a fizetési felszólítások illetve a behajtással való fenyegetőzés viszont igen.

Az Index megkeresésére nem reagált az állami holding, a lap viszont úgy tudja, hogy a számlázási rendszer júliusban állhat helyre, legalább is ez a belső várakozás a cégnél a lap szerint. 

Borítókép forrás: Oláh Tibor
Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Nincs pénzed utazásra? Itt a megoldás, hogy ne a tv előtt ülj egész nyáron
Íme néhány ötlet, hogy ne az Eszmeraldát nézd meg huszadszorra is.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ennek az árát nyögik folyamatosan a magyar háziasszonyok

2007 óta óriási hullámvasúton van a liszt ára.  
 

Filléres praktika: erre jó a fahéj a konyhán kívül

Sokan nem tudják, de az őrölt fahéjat nem csak sütéshez, vagy főzéshez használhatjuk. Nem is gondolnánk, de nagy hasznát vehetjük a kertben is. Íme 3 tipp, hogy mire is használhatjuk. 1....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.22-06.28
Országos

Spar

06.22-06.28
Országos

Aldi

06.22-06.28
Országos

Auchan

Gasztro
06.22-07.19
Országos

Auchan

06.22-06.28
Országos

Tesco

06.22-06.28
Országos

Tesco

lakásfelújítás
06.08-06.28
Országos

Auchan

Bor
06.01-06.28
Országos