18 °C Budapest

Autója után a házat is elvihetik Vajna Tímea feje fölül

2019. március 19. 09:00

Nagy bajba kerülhet barátnője szerint Vajna Tímea, akinek félretett pénze nemigen van, viszont a budai villát, amit néhai férjével béreltek pár hónapon belül el kell hagynia. Az Audiját is visszavette tőle a cég, amelynek a tulajdona, így most Andy Vajna egykori Bentley-jébe kellett átülnie.

Egy neve elhallgatását kérő barát szerint Vajna Timi férje halála után anyagilag is rossz helyeztbe került. Audi terepjáróját már visszavették tőle, míg ő Amerikában tartózkodott és férje autójába kellett átülnie. Budai otthonukat pedig úgy tudni, nyár elején kell elhagynia, amikor annak lejár a bérleti szerződése. Az eddig fényűző életet élő feleségnek a Bors szerint nagyon vissza kell vennie a költekezésből.

Amíg Amerikában volt, addig az Audi terepjáróját visszavették tőle, mert az egy cég tulajdona. Most Andy egykori autójába kellett átülnie. De ami ennél is nagyobb probléma számára, hogy július elsején lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, úgyhogy hamarosan el kell hagynia a házat, amelyhez rengeteg szép emlék köti.

-mesélte a Borsnak a barátnő.

Hozzátette:

Vajna Tímeának félretett pénze, úgy tudni, nincsen. Sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből, mert a jelenlegi helyzet szerint egyszerűen nincs más választása

Andy Vajna hagyatékának elosztásáról egyelőre nincs hír, pedig a néha producer mesés vagyont hagyott hátra. Vagyonát nagyjából 67 milliárd forintra becsülik, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ki vagy kik örökölnek. Egyértelmű, hogy valószínűleg Vajna Timi fog, de a Story magazin információi szerint Andy Vajna mindazokról szeretett volna gondoskodni, akik mellette voltak és fontos szerepet játszottak az életében.

A legfontosabb - Timi mellett - az első felesége volt, Cecilia Mong, akitől a gyermeke is született. Habár házasságuk nem volt hosszú életű, a barátság örökre megmaradt köztük. Timinek is bemutatta a nőt, aki még az esküvőjükre is meghívást kapott. Volt azonban még egy fontos nő Andy Vajna életében, aki nem került soha reflektorfénybe: Csilla. Vele a Ceciliával való válása után jött össze a producer, és valószínűleg ő is számíthat arra, hogy részesedik az örökségből.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Timi nem foglalkozik vele

Korábban megírtuk, hogy a néhai producer felesége, Vajna Tímea egyáltalán nem foglalkozik a végrendelettel. Egyik barátja a Story magazinnak azt mondta, hogy egyébként annak részletei az Egyesült Államokban derülnek majd ki.

Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen az életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés után zártkörű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéd

- mesélte a lap forrása.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm