A Vasas miatt kerülhet utcára Mészöly Kálmán unokája

Blikk - 2019. június 18., 11:58
Elárverezik a lakást, amelyben a focilegenda fiának családja él.

A Vasas Sport Club végrahajtást kért a válogatottat szövetségi kapitányként háromszor is irányító focilegenda fia, ifjabb Mészöly Kálmán ellen. Az 1/2-ed részben az egyesületnél játékosként és trénerként évtizedeket töltő, "Szőke Szikla" becenevű ikon gyermekének tulajdonában lévő ingatlan a klub követelése alapjén árverésre bocsátják - írja a Blikk.  

A Budapest XIII. kerületében található panellakásban lakik ifjabb Mészöly Kálmán volt felesége és lánya, így fennáll a veszély, hogy a legenda unokája és volt menye utcára kerül. 

Ez már tizenhat éve húzódó ügy. Igyekszünk megoldást találni, hogy a lakás lekerüljön az árverési listáról 

- mondta a Blikknek ifjabb Mészöly Kálmán. Bővebben viszont sem ő, sem a Vasas nem kívánt nyilatkozni. Korábban ifjabb Mészöly Kálmán volt az üzemeltetője a Vasas éttermének, azonban az együttműködés a két fél között megszakadt. Korábbi információk szerint a fovilegenda fiat 1 768 978 forinttal tartozik nekik, azért bocsátották most árverésre az ingatlant. A nyilvántartás szerint egy 68 négyzetméteres, háromszobás, távfűtéses lakás feléről van szó, amelynek becsült értéke lakottan 4 550 000 forint. Ez egyben a kikiáltási ára is, de ennek az összegnek az 50 százalékáért már vételi ajánlatot lehet tenni. 

Július 5-én, a DAC elleni meccsel avatja fel új stadionját a Vasas. Az ifjabb Mészöly Kálmán és a klub közötti ügy azért is kényes, mert a díszvendégek között ott van Mészöly Kálmán és másik fia, az angyalföldieknél játékosként és vezetőedzőként egyaránt szerepet vállaló Mészöly Géza (52) is.

Címkék:

A weboldalon cookie-kat használunk.

Cookie tájékoztató |  Értem