2021. január 25. hétfő Pál

A Vasas miatt kerülhet utcára Mészöly Kálmán unokája

  • Blikk
  • 2019. június 18. kedd 11:58

A Vasas Sport Club végrahajtást kért a válogatottat szövetségi kapitányként háromszor is irányító focilegenda fia, ifjabb Mészöly Kálmán ellen. Az 1/2-ed részben az egyesületnél játékosként és trénerként évtizedeket töltő, "Szőke Szikla" becenevű ikon gyermekének tulajdonában lévő ingatlan a klub követelése alapjén árverésre bocsátják - írja a Blikk.  

A Budapest XIII. kerületében található panellakásban lakik ifjabb Mészöly Kálmán volt felesége és lánya, így fennáll a veszély, hogy a legenda unokája és volt menye utcára kerül. 

Ez már tizenhat éve húzódó ügy. Igyekszünk megoldást találni, hogy a lakás lekerüljön az árverési listáról 

- mondta a Blikknek ifjabb Mészöly Kálmán. Bővebben viszont sem ő, sem a Vasas nem kívánt nyilatkozni. Korábban ifjabb Mészöly Kálmán volt az üzemeltetője a Vasas éttermének, azonban az együttműködés a két fél között megszakadt. Korábbi információk szerint a fovilegenda fiat 1 768 978 forinttal tartozik nekik, azért bocsátották most árverésre az ingatlant. A nyilvántartás szerint egy 68 négyzetméteres, háromszobás, távfűtéses lakás feléről van szó, amelynek becsült értéke lakottan 4 550 000 forint. Ez egyben a kikiáltási ára is, de ennek az összegnek az 50 százalékáért már vételi ajánlatot lehet tenni. 

Július 5-én, a DAC elleni meccsel avatja fel új stadionját a Vasas. Az ifjabb Mészöly Kálmán és a klub közötti ügy azért is kényes, mert a díszvendégek között ott van Mészöly Kálmán és másik fia, az angyalföldieknél játékosként és vezetőedzőként egyaránt szerepet vállaló Mészöly Géza (52) is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Otthonteremtési támogatás 2021: akár gyermek nélkül is járhat 5 millió forint!
Új lakás építéséhez járhat az áfa-visszatérítés.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked