2021. január 17. vasárnap Antal, Antónia

A 10 leggyönyörűbb sláger, amit Balázs Fecónak köszönhet Magyarország


Előzmények:

Sokkolta a művészvilágot és az egész országot Balázs Ferenc mai halálhíre. Legismertebb és legszebb dalaival emlékezünk rá.

A számtalan díjjal kitüntetett 69 éves rockzenész számait szinte minden generáció kedvelte. Volt, aki fiatal rajongóként járt a koncertjeire, más a szülei cédéiről vagy éppen a rádióból ismerte azokat a slágereit, amelyekről bátran kijelenthetjük, hogy a magyar kultúra jelentős részei. Most ezekből gyűjtöttük össze a legemlékezetesebbeket, hogy így emlékezzünk a legendás előadóra.

Homok a szélben

Maradj velem

A csönd éve volt

Évszakok

Érints meg

Kell, hogy várj

Hazafelé

Idegen

Gyertyák a téren

Nekünk nyílt a végtelen

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS