16 °C Budapest
Photo of young man using laptop in his office box shopping online notebook order package

Óriási leállás az MVM-nél: gyakorlatilag semmit sem lehet elintézni rezsi-ügyben

2022. szeptember 24. 13:04

Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt akadozhat a lakossági online ügyintézés szombaton és vasárnap. Ezen kívül a telefonos ügyintézéssel is lehetnek problémák egészen vasárnap estig. 

Szeptember 24-én (szombat) 06:00-22:00 óra között az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető lakossági online ügyintézési felület és MVM Next app nem lesz elérhető. 17:00 és 18:00 óra között a földgáz előre fizetős mérők feltöltése sem lehetséges. 17:00 és 22:00 óra között a korábbi földgáz online ügyintézési felületük (mvmnext.hu/foldgaz/ugyfelszolgalat), az MVM Next Földgázapp és földgáz e-ügyintézés szolgáltatásuk nem lesz elérhető - olvasható a szolgáltató honlapján. 

Szeptember 24-én (szombat) 17:00-22:00 óra között telefonos ügyfélszolgálatuk sem lesz elérhető, ebben az időszakban a mérőállás automatán keresztüli diktálása sem lehetséges.

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető lakossági online ügyintézési felületük és MVM Next app nem lesz elérhető. Ebben az időszakban nem lesz elérhető a korábbi áram online ügyintézési felületünk (mvmnext.hu/aram/ugyfelszolgalat), MVM Next Áramapp mobilalkalmazásuk, áram e-ügyintézés szolgáltatásuk és versenypiaci online ügyintézési felületük (mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/online-ugyintezes) és az mvmnext.hu/aram oldaluk. A fenti időszakban az áram előre fizetős mérők feltöltése sem lehetséges.

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között telefonos ügyfélszolgálatukon a Démász Áramhálózati Kft. területén levő mérőállások rögzítése sem lehetséges.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szeptember 25-én (vasárnap) 06:00-22:00 óra között a földgázszámlák megjelenítése nem lehetséges a korábbi földgáz online ügyintézési felületükön (mvmnext.hu/foldgaz/ugyfelszolgalat), és az MVM Next Földgázappban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem