7 °C Budapest

100 giga ingyen internetet ad a Telenor: ők kérhetik a kedvezményt

2020. november 30. 18:27

Bár a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá, a mobiltársaság november 27-ével díjmentessé tette hálózatán az oktatási oldalak elérését, most újabb kedvezményt nyújt a vészhelyzetben: 100GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfeleink számára. Az ingyenes adatkeret igénybevételéhez iskolai igazolás sem szükséges.

A Telenor mobilszolgáltatóként önként csatlakozik a kezdeményezéshez és a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) lakossági hordozható mobilinternet felhasználók számára, iskolai igazolás nélkül is 30 napra egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat biztosít (minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizetőnek), ezzel támogatva az otthoni tanulást és munkavégzést, illetve gondtalan ünnepeket a koronavírus második hullámában. Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, ám a jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal egyeztetve a Telenor már november 27-étől hálózatán ingyenesen elérhetővé tette a főbb oktatással kapcsolatos weboldalak elérhetőségét minden előfizetője számára, így ezen oldalak látogatása nem terheli az előfizetők aktív adatkeretét. Most a vírushelyzetre való tekintettel a Telenor a korábbi terveken felül azok számára szeretne segítséget nyújtani, akinek már most a Hipernet az elsődleges otthoni internet-hozzáférésük és a korlátozások, iskolabezárások vagy otthoni munka miatt átmenetileg megnövekedett adatforgalmat generálnak. Az ajánlat december 1 és 31 között vehető igénybe, így, ha az aktiválástól számítva az ünnepek is beleesnek a 30 napba, úgy ezt az időszakot, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást is gondtalanabbá teszi az érintett lakossági Telenor ügyfelek számára a most bejelentett ingyenes adatjegy.

A Telenor folyamatosan elemzi a vírushelyzet alakulását és társadalmi hatásait, keresi a lehetőséget, hogy a kormányzati intézkedésekkel összhangban, a vállalat lehetőségeihez mérten segítse és támogassa előfizetőit a vészhelyzet idején.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm