2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Továbbra is a magánnyugdíjpénztár a legolcsóbb megtakarítás


Minden magánnyugdíjpénztárnál döntöttek a küldöttek az idei kötelező tagdíj mértékéről az év utolsó napjaiban - írja a Világgazdaság.


A Szövetség már december első felében, még a pénztárakat végelszámolással fenyegető törvény kihirdetése előtt megtartotta a közgyűlését, ahol 400 forintos kötelező havi tagdíjat írtak elő, emellett évente 5 ezer forintos adományt várnak a tagoktól.

A piacvezető Horizont Magánnyugdíjpénztár is megtartotta a közgyűlését december 30-án, ők azonban eddig nem közölték, milyen összegű tagdíjat és támogatást írtak elő.

A legalacsonyabb tagdíjjal a Budapest tagjai számolhatnak, nekik évente 2400 forintot kell befizetniük, ami havi kétszáz forintnak felel meg.

Az MKB-nál korábban is volt kötelező tagdíj, ami havi ezer forintra rúgott. A pénztár közgyűlése továbbra is ennyit vár a tagoktól, adományok befizetése mellett. 

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.