2018. december 14. péntek Szilárda

Mától érkezik a nyugdíjprémium, de sokaknak még várnia kell

  • MTI
  • 2018. november 12. hétfő 09:00

Sokaknak csak a hét második felében érkezik meg a nyugdíjprémiuma. Elsőként ugyanis azok kapják meg a pénzt, akik bankszámlára kapják a nyugdíjukat.

Már hétfőn megkapják a nyugdíjprémiumot azok, akik a bankszámlájukra szokták kapni a nyugdíjukat. A postások csak csütörtöktől kezdik el kivinni a pénzt.

A számítások szerint nagyjából két és félmillióan számíthatnak prémiumra, amelynek legmagasabb összege 18 ezer forint lehet. Ezt az összeget az kaphatja meg, akinek eléri a nyugdíja a 80 ezer forintot, akinek alacsonyabb a járandósága, az kevesebbet kap év végén.

Tavaly 24 milliárd, idén 33 milliárd forinttal terheli a költségvetést a nyugdíjprémiumok kifizetése.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 16 358 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 12,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 16 654 forintos törlesztőt (THM 12,90%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Provident, a Cetelem, valamint a Erste konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas újítás a magyar bankokban: órákon belül utalják a pénzt, ha megszorultál
Azért csak óvatosan a csábító pénzügyi ajánlatokkal!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk