2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Így változik a nyugdíjak kifizetése: rengeteg embert érint


A Magyar Államkincstár hivatalos tájékoztatása szerint augusztusban a megszokott 12. helyett 10-én kerülnek jóváírásra a nyugdíjak a bankszámlákon.

Rengeteg nyugdíjasnak érkezik hamarabb a nyugdíja augusztusban. A Magyar Államkincstár hivatalos tájékoztatása szerint ugyanis a nyolcadik hónapban a megszokott 12-i folyósítás helyett a nyugdíjasok már 10-én hozzájuthatnak pénzükhöz - szúrta ki az mfor. A változás oka egyébként igen egyszerű, augusztus 12. ugyanis vasárnapra esik, ezért előrébb hozzák a kifizetéseket. Fontos megjegyezni, hogy mindez csak azokra a nyugdíjasokra vonatkozik, akik számlára kapják a nekik járó juttatásokat.

Augusztus után, az év hátralévő részében visszaáll a megszokott 12-i jóváírás, ami alól csak a december lesz kivétel. Az év utolsó hónapjában ugyanis már a harmadik napon, hétfőn megkapják nyugdíjaikat a magyar nyugdíjasok.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk