Ennyit bukhat havonta a Barátok közt sztárja: már biztosan elhagyja a sorozatot

2019. július 26. 13:31

Leforgatta az utolsó jelenetét Szőke Zoltán a Barátok közt című sorozat Berényi Miklósaként, írja a Blikk. Szőke távozása idén májusban merült fel, akkor arra alapozták az értesüléseket, hogy a színész "a Barátok közt 20. születésnapi sajtópartiján tavaly ősszel kollégánknak azt mondta, ha a forgatókönyvírók nem változtatnak Berényi Miki karakterén, ő bizony felmond", másrészt most ezt a felmondást "egy név nélkül nyilatkozó stábtag" meg is erősítette. Akkor a Barátok közt sajtósa annyit mondott, hogy Szőkének még novemberig érvényes szerződése van.

Ahogy korábban értesültünk Szőke Zoltán, aki a szappanoperában Berényi Miklóst alakítja, állítólag azért döntött így, mert nem tudott azonosulni a gátlástalan vállalkozó figurájával. Szőke már tavaly utalt arra, hogy ha a forgatókönyvírók nem változtatnak a történeten, fel fog mondani, az utóbbi években ugyanis a spiritualitás felé fordult, és ez kizárja, hogy agresszív üzletembert játsszon.

Ezt biztosan megérzi a pénztárcája

Évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott

akár havi 1 millió forintra is.

Berényi Miklós karaktere a sorozat indulásakor, 1998 októberében tűnt fel először, és azt már tudni lehet, hogy a karakter távozását egy hetekig tartó történetszállal fogják felvezetni, de nem fogják megölni.

Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt

- így búcsúzott a kollégáitól a nyári stábbulin a színész.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem