2017. március 26. vasárnap Emánuel

Végre elárulta VV Soma, mire költi valójában nyereményét

Végre kiderült, mire költi 36 milliós nyereményét a való Világ legutóbbi szériájának győztese, VV Soma. A valóságshow nyertese már el is kezdett költekezni a nyereményéből, az első saját magának ajándékozott tárgya egy konzol volt. Soma barátai egyébként azt mondták róla, hogy kifejezetten smucig és spúr személyiség, ez viszont segíthet a hirtelen jött nyeremény beosztásában.

A Való Világ legfrissebb, nyolcadik szériájának győztese, VV Soma elárulta, hogy mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Korábban a Pénzcentrumon írtunk róla, hogy barátjától, Pumped Gabótól is kaphat Soma tanácsokat, ez azonban meglepte őt, elmondása szerint ő maga is tanácsokra szorulna.

Erre költ majd VV Soma

VV Soma biztos benne, hogy költeni fog egy-két felesleges dologra a nyereményből. Az elsők között egy konzolt szerzett be, amit már meg is rendelt, elmondása szerint ez eddig kimaradt az életéből. Emellett hamarosan lakást szeretne venni és a jogosítvány megszerzése is céljai között szerepel.

Emellett a családjának is szeretne segíteni és félre is szeretne tenni a pénzből. Nem utolsó sorban egyébként Soma folytatná az iskolát, amit korábban elkezdett, ez idő alatt viszont fent is kell tartania magát, valószínűleg erre is takarékoskodna.

Egyébként Soma a spórolás nagymestere.

Nem sokan tudják róla, de ő a legspúrabb ember a világon. Mindent ingyen szeret, vagy legolcsóbban, és mindig kevés pénzt hoz magával

- mondta Gabó Somáról az RTL Klubnak. A villalakó társait is megkérdezték egyébként Soma költekezési szokásairól, ők kifejezetten smucignak írták le a VV8 győztesét.

Mibe teheti a pénzt Soma?

A korábbi valóságshow-győztesek is adtak tanácsokat VV Somának, Aurélió például vásárlási tanácsot adott, illetve szerinte a pénzzel kapcsolatban a szüleire kellene hallgatnia.

Az előző, hetedik Való Világ győztese, VV Robin viszont azt tanácsolta, hogy kösse le a pénzét, így járhat a legjobban.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Megtudtuk, melyik autómárkával spórolhatjuk a legtöbbet: íme a lista
Milliókba kerülhet, ha drágább autót választasz.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Sehol sem vagyunk Európához képest: törpe házak épülnek csak Magyarországon

Az talán nem meglepő, hogy Európa legmagasabb épületei nem Magyarországon találhatók, az Egyesült Királyságban és Oroszországban ugyanis még 300 méter magasságot meghaladó építményeket is találhatunk.  Hazánkban...
 

Itt a tuti trükk: így lesz puha a kiszáradt sarkad

A lábápolás sarkalatos kérdése a megkeményedett sarkak kezelése. Sokan reszelik, testápolóval kenik, a tuti módszer viszont nem ez. Ha a más módszerek helyett inkább hajbalzsamot kensz a sarkadra...
NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

kert
03.23-04.20
Országos

Lidl

03.23-03.29
Országos

Aldi

03.23-03.29
Országos

Spar

03.23-03.29
Országos

Interspar

03.23-03.29
Országos

Auchan

03.23-04.12
Országos

Auchan

03.23-03.29
Országos

Tesco

03.23-03.29
Országos

  Ajánlatunk