2020. július 4. szombat Ulrik

Újabb történelmi mélypont: nem volt még ilyen gyenge a forint


Nem sokat kellett várni az újabb mélypontra: szerda délben 339,55 forintot kértek egy euróért.

Nem sokat kellett várni a forint újabb történelmi mélypontjára, a magyar valuta még fel sem tudott állni a padlóról a múlt pénteki 339,2 forintos euróárfolyam után: a 338-as szintre még visszaerősödött az árfolyam, de figyelmeztető volt akkor is, hogy 338 alá nem került.

A hét közepén újra esni kezdett az árfolyam, dél körül visszatért a forint a 339-es szintre, onnan pedig tovább gyengült. Az első történelmi mélypont a 339,3 forintos euróárfolyam volt, de délután a magyar valuta tovább zuhant:

jelenleg a mélypont 339,55.

FRISSÍTÉS:

Azóta tovább zuhant az árfolyam, már 339,71 az új történelmi mélypont.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk