2020. július 13. hétfő Jenő

Tízmilliókat keres vetkőzéssel a nyuszis magazin magyar sztárja

  • 2014. március 8. szombat 13:01

Elképesztő! 40 millió forintot, azaz egy luxus-családiház árát kereste már meg Hargitai Bea a testével. Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni.


"Eddig mennyi pénzt kerestél a testeddel?" - tették fel a kérdést a TV2 Nanee! című műsorában Hargitai Beának. Rövid hatásszünet után a nyuszilány azt felelte, hogy legalább 30-40 millió forintot tudott "összevetkőzni"."17 éves korom óta vetkőzök" - tette hozzá Hargitai.  Elmondása szerint rengeteg magyar, illetve külföldi címlapon szerepelt, így kapott fizetést dollárban, euróban és forintban is.

40 millió forint már érdemes befektetni

Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni. A forint alapú bankbetétek igen alacsony hozammal kecsegtetnek, azonban ha euróban gondolkodunk, akkor szép haszonra tehetünk szert.

Az euróbetétek esetén kihasználhatjuk azt, hogy a forint árfolyama az euróhoz képest nagy ingadozásnak van kitéve, így extra hozamot elérve a bankbetétünkön. Különösen igaz ez, ha a művésznőhöz hasonlóan dollárban, vagy euróban kapod a fizetésed. Ilyen esetben érdemes lehet csak a megélhetéshez szükséges összeget átváltani, és a nagyobb, forintban fizetendő kiadásokra euróban félre tenni a pénzt addig, amíg az árfolyam a nekünk kedvező szintet el nem éri. Erről részletesebben ITT olvashatsz.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS