2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Sok magyar számláját zárolták: ezt csináld, ha fel akarod oldani


A teljes magyar bankszektort szigorú megfelelés elé állította a vonatkozó jogszabály által előírt kötelező adategyeztetés, melynek elmaradása esetén a pénzügyi intézmények 2019. november 1-jén kötelesek voltak - az adategyeztetés végrehajtásáig - zárolni azon ügyfeleik számláit, akik a megjelölt határidőig nem tettek eleget kötelezettségüknek.

Az MKB Bank 2018 novemberében kezdte az adategyeztetési kötelezettséggel kapcsolatos figyelemfelhívási és tájékoztatási kampányát, melynek teljes időtartama alatt jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ügyfelei pontos és naprakész információkkal rendelkezzenek az adategyeztetéssel kapcsolatos teendőikről - írja közleményében a bank. Az ügyfélszámlák zárolásának elkerülése érdekében az MKB Bank a rendelkezésre álló valamennyi írott és elektronikus csatornáján, ügyfélszolgálatán és teljes hálózatában folyamatos tájékoztatást biztosított ügyfelei részére. A beérkezett dokumentumok gyors feldolgozása megkönnyítette az esetlegesen hiányosan rendelkezésünkre bocsátott adatok pótlását.

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az előírt határidőig az MKB Bank csaknem valamennyi ügyfele maradéktalanul eleget tett adategyeztetési kötelezettségének. Ügyfeleinknek ezúton is tisztelettel köszönjük aktív együttműködésüket, amellyel lehetővé tették az MKB Bank számára e fontos törvényi feladat határidőben történő teljesítését.

- írja a bank. Az adategyeztetési kötelezettségüket esetlegesen még nem teljesítő ügyfeleinket ügyfeleket arra kérikkérjük, hogy fáradjanak be legközelebbi fiókunkba, ahol - az adategyeztetés elvégzését követően - munkatársaink haladéktalanul intézkednek számlájuk zárolásának feloldása érdekében.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk