2019. december 10. kedd Judit

Sok magyar számláját zárolták: ezt csináld, ha fel akarod oldani


A teljes magyar bankszektort szigorú megfelelés elé állította a vonatkozó jogszabály által előírt kötelező adategyeztetés, melynek elmaradása esetén a pénzügyi intézmények 2019. november 1-jén kötelesek voltak - az adategyeztetés végrehajtásáig - zárolni azon ügyfeleik számláit, akik a megjelölt határidőig nem tettek eleget kötelezettségüknek.

Az MKB Bank 2018 novemberében kezdte az adategyeztetési kötelezettséggel kapcsolatos figyelemfelhívási és tájékoztatási kampányát, melynek teljes időtartama alatt jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ügyfelei pontos és naprakész információkkal rendelkezzenek az adategyeztetéssel kapcsolatos teendőikről - írja közleményében a bank. Az ügyfélszámlák zárolásának elkerülése érdekében az MKB Bank a rendelkezésre álló valamennyi írott és elektronikus csatornáján, ügyfélszolgálatán és teljes hálózatában folyamatos tájékoztatást biztosított ügyfelei részére. A beérkezett dokumentumok gyors feldolgozása megkönnyítette az esetlegesen hiányosan rendelkezésünkre bocsátott adatok pótlását.

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az előírt határidőig az MKB Bank csaknem valamennyi ügyfele maradéktalanul eleget tett adategyeztetési kötelezettségének. Ügyfeleinknek ezúton is tisztelettel köszönjük aktív együttműködésüket, amellyel lehetővé tették az MKB Bank számára e fontos törvényi feladat határidőben történő teljesítését.

- írja a bank. Az adategyeztetési kötelezettségüket esetlegesen még nem teljesítő ügyfeleinket ügyfeleket arra kérikkérjük, hogy fáradjanak be legközelebbi fiókunkba, ahol - az adategyeztetés elvégzését követően - munkatársaink haladéktalanul intézkednek számlájuk zárolásának feloldása érdekében.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Elárulta a Tesco közép-európai vezére, kivonulnak-e Magyarországról
Matt Simister: 2009 óta 230 milliárd Ft adót fizetettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk