2020. január 21. kedd Ágnes

Rengetegen "várják haza" Bróker Marcsit: 12 milliárddal számoltatnák el


Rengetegen várják, hogy Bróker Marcsi hazatérjen: no, nem üdvözölni akarják az asszonyt, hanem a pénzüket szereznék vissza, ami a Kun-Mediátor botrány során tűnt el - az asszonnyal együtt. D. Sándorné azért kerülhet szabadlábra, mert december közepén lejár az előzetes letartóztatásának maximális időtartama. Lányai egyébként már régen elköltöztek, és a szomszédok is attól tartanak, hogy elharapódznak az indulatok, ha a nő visszatér Karcagra.

Nagyjából 12 milliárd forintot követelnek a Kun-Mediátor botrány áldozatai D. Sándornén, azaz Bróker Marcsin. Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt: az asszony nemsokára szabadlábon lehet, mivel lejár az előzetes letartóztatás maximális időtartama.

Most a Blikknek Bróker Marcsi egyik barátnője nyilatkozott: elmondta, attól fél, hogy ha D. Sándorné hazamegy, sokan erőszakkal akarják majd visszavenni a pénzüket. Egyébként ez az ismerős is adott Marcsikának 6 millió forintot, de állítása szerint kamatokkal együtt visszakapta a pénzt. A lap emlékeztet, hogy az ügynek 767 károsultja van, tehát haragos az akad bőven. D. Sándorné szomszédjával is beszéltek, ő is azt mondta, biztosan sokan várják majd a nőt:

Az én nagymamám 15 millió forintját vitte a bankba, hogy ott fialtassa. Csakhogy a nagyit az ügyintéző a közvetlen szomszédunkban lakó korábbi fiókvezetőhöz, Marcsikához küldte, mert ő sokkal több kamatot fizet. Persze, jól becsapta Marcsika, pedig gyerekkora óta ismerte az apukámat.

- mondta a szomszéd.

Úgy tudni, hogy az asszony lányai már el is költöztek Karcagról, mert féltették gyerekeik biztonságát. Bróker Marcsi sógora pedig arról beszélt a Blikknek, hogy 50 millió forintot adott az asszonynak, de sosem kapta vissza - ám elmondása szerint már az egész nem érdekli.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS