2020. augusztus 5. szerda Krisztina

Rengetegen "várják haza" Bróker Marcsit: 12 milliárddal számoltatnák el


Rengetegen várják, hogy Bróker Marcsi hazatérjen: no, nem üdvözölni akarják az asszonyt, hanem a pénzüket szereznék vissza, ami a Kun-Mediátor botrány során tűnt el - az asszonnyal együtt. D. Sándorné azért kerülhet szabadlábra, mert december közepén lejár az előzetes letartóztatásának maximális időtartama. Lányai egyébként már régen elköltöztek, és a szomszédok is attól tartanak, hogy elharapódznak az indulatok, ha a nő visszatér Karcagra.

Nagyjából 12 milliárd forintot követelnek a Kun-Mediátor botrány áldozatai D. Sándornén, azaz Bróker Marcsin. Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt: az asszony nemsokára szabadlábon lehet, mivel lejár az előzetes letartóztatás maximális időtartama.

Most a Blikknek Bróker Marcsi egyik barátnője nyilatkozott: elmondta, attól fél, hogy ha D. Sándorné hazamegy, sokan erőszakkal akarják majd visszavenni a pénzüket. Egyébként ez az ismerős is adott Marcsikának 6 millió forintot, de állítása szerint kamatokkal együtt visszakapta a pénzt. A lap emlékeztet, hogy az ügynek 767 károsultja van, tehát haragos az akad bőven. D. Sándorné szomszédjával is beszéltek, ő is azt mondta, biztosan sokan várják majd a nőt:

Az én nagymamám 15 millió forintját vitte a bankba, hogy ott fialtassa. Csakhogy a nagyit az ügyintéző a közvetlen szomszédunkban lakó korábbi fiókvezetőhöz, Marcsikához küldte, mert ő sokkal több kamatot fizet. Persze, jól becsapta Marcsika, pedig gyerekkora óta ismerte az apukámat.

- mondta a szomszéd.

Úgy tudni, hogy az asszony lányai már el is költöztek Karcagról, mert féltették gyerekeik biztonságát. Bróker Marcsi sógora pedig arról beszélt a Blikknek, hogy 50 millió forintot adott az asszonynak, de sosem kapta vissza - ám elmondása szerint már az egész nem érdekli.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Durva lehúzás az M7-esen: ezzel a trükkel megmentheted a pénzed
Muszáj előre tervezni, ha a Balcsira, Horvátországba indulsz!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

08.06-08.12
Országos

Aldi

08.06-08.12
Országos

Auchan

08.06-08.12
Országos

Spar

07.30-08.05
Országos

Interspar

07.30-08.05
Országos

Tesco

07.30-08.05
Országos

Lidl

07.30-08.05
Országos

Aldi

07.30-08.05
Országos