2019. április 19. péntek Emma

Politikusok vagyonnyilatkozatai: már nyilvánosak a legfrissebb gyarapodások


Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-i határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát - közölte Hargitai János, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke az MTI-vel.

A testület vezetőjének tájékoztatása alapján a 197 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és 11 nemzetiségi szószóló vagyonnyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Országgyűlés honlapján.

Áder János államfő szűk 5 millió forinttal növelte megtakarításait 2018-ban, amelynek összértéke a csütörtökön nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozata alapján 69,5 millió forint.

Orbán Viktor miniszterelnök nevén továbbra is a XII. kerületi 233 négyzetméteres ingatlan fele, valamint a felcsúti 63 négyzetméteres ház van. Megtakarításait az elmúlt fél évben több mint 400 ezer forinttal növelte, a házára 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghiteléből még 3 516 925 forintot nem fizetett vissza.

Kövér László felerészben tulajdonosa egy 1991-ben vásárolt 654 nm-en fekvő 143 nm-es családi háznak Szigetszentmiklóson, nevén van egy 2014-es Skoda Superb gépkocsi, pénzintézeti megtakarításai 2 millióról 4 millióra növelte. Banki tartozása 10 millió forint.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke egy pápai 50 négyzetéteres lakás és egy kötcsei 267 négyzetméteres lakóház tulajdonosa, értékpapírban elhelyezett megtakarítása több mint 659 millió forint, de 2 milliós banki tartozása is van. Az Altus Kft-ből valamivel több, mint 298 millió forintot vett ki tavaly. 

Senider Tamás, a Jobbik elnökének összesen 9 ingatlan van a nevén,egy 2007-es Fiat Punto és egy traktor. Másfél millió forinttal tartozik a banknak és 3 milllióval magánszemélyeknek.

Ungár Péter egy Toyota Land Cruiser tulajdonosa, összesen 3 cégben van érdekeltsége.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk