Óriási bajban a legendás magyar színész: felélte tartalékait, előadása még nincs

Pénzcentrum2020. július 27. 11:11

Tartalékait élte fel a járvány alatt Recivzky Gábor. Bár már a próbák elkezdődtek, de a színházi előadások nem indultak még el, úgyhogy a nehéz időszaknak nincs vége. A színművész szerint ugyanakkor fölösleges és ráfizetéses lenne beindítani a színházakat, ha 500-nál több néző nem ülhetne be.

Sok művésztársához hasonlóan, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor is kemény időszakot élt át: amellett, hogy tartott a koronavírustól, dolgozni se tudott, hiszen a járvány miatt leálltak a színházak, a forgatások. Reviczky ráadásul szabadúszó, nem szerződéses tagja egyetlen színháznak sem, kiadásai viszont voltak, így a tartalékait élte fel.

Szabadúszó vagyok, úgyhogy nekem elég megterhelő volt az elmúlt két és fél hónap

- mesélte a Blikknek a népszerű színművész.

Bár bizonyos segítségek állnának rendelkezésre, ezeket nem akartam igénybe venni. Megpróbáltam kihúzni valahogy és lassacskán úgy néz ki, sikerül is. Bár a dolgok még mindig nem jöttek egyenesbe, hiszen a próbák ugyan folynak, előadásról még szó sincs

- mondta Reviczky, aki talán meglepő módon mégsem sürgetné a színházak újraindítását. "Ötszáz főnél nagyobb előadást még mindig nem lehet tartani, és az, hogy csak két-három méterre ülhetnek egymástól a nézők, kész ráfizetés. Így szerintem felesleges előadásokat tartani" - vélte.

Címkék:
megtakarítás, koronavírus, színház, bevételek,