2020. augusztus 14. péntek Marcell

Óriási bajban a legendás magyar színész: felélte tartalékait, előadása még nincs


Tartalékait élte fel a járvány alatt Recivzky Gábor. Bár már a próbák elkezdődtek, de a színházi előadások nem indultak még el, úgyhogy a nehéz időszaknak nincs vége. A színművész szerint ugyanakkor fölösleges és ráfizetéses lenne beindítani a színházakat, ha 500-nál több néző nem ülhetne be.

Sok művésztársához hasonlóan, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor is kemény időszakot élt át: amellett, hogy tartott a koronavírustól, dolgozni se tudott, hiszen a járvány miatt leálltak a színházak, a forgatások. Reviczky ráadásul szabadúszó, nem szerződéses tagja egyetlen színháznak sem, kiadásai viszont voltak, így a tartalékait élte fel.

Szabadúszó vagyok, úgyhogy nekem elég megterhelő volt az elmúlt két és fél hónap

- mesélte a Blikknek a népszerű színművész.

Bár bizonyos segítségek állnának rendelkezésre, ezeket nem akartam igénybe venni. Megpróbáltam kihúzni valahogy és lassacskán úgy néz ki, sikerül is. Bár a dolgok még mindig nem jöttek egyenesbe, hiszen a próbák ugyan folynak, előadásról még szó sincs

- mondta Reviczky, aki talán meglepő módon mégsem sürgetné a színházak újraindítását. "Ötszáz főnél nagyobb előadást még mindig nem lehet tartani, és az, hogy csak két-három méterre ülhetnek egymástól a nézők, kész ráfizetés. Így szerintem felesleges előadásokat tartani" - vélte.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.