2018. december 14. péntek Szilárda

Nagyot hajráztak az LTP-k: ennyien még meg tudták kötni a támogatott szerződést


Két nap alatt tíz százalékkal ugrott meg a lakástakarék-szerződések száma, nagyjából 140 ezren tudtak még államilag támogatott pénztári megállapodást kötni.

Az utolsó két napon nagyjából 140 ezer új lakástakarék-szerződést tudtak még megkötni a magyarok - számolt be Varga Mihály. A pénzügyminiszter az RTL Híradó szerint kijelentette: ez a meglévő szerződésállomány nagyjából 10 százaléka.

A tárcavezető úgy számolt, a szóban forgó szerződésekre nagyjából évente 8 milliárd forintnyi támogatást fog kifizetni az állam - az évi maximum 72 ezer forintos állami hozzájárulással számolva.

Ismert, az Országgyűlés október közepén szavazta meg a lakástakarék-szerződések állami támogatásának megszüntetését, az új szabályozás hatályba lépése előtt indult meg a roham a pénztáraknál, rengetegen akartak még az utolsó pillanatokban olyan szerződést kötni, amire még ad az állam támogatást.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 16 358 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 12,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 16 654 forintos törlesztőt (THM 12,90%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Provident, a Cetelem, valamint a Erste konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas újítás a magyar bankokban: órákon belül utalják a pénzt, ha megszorultál
Azért csak óvatosan a csábító pénzügyi ajánlatokkal!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk